Geen producten (0)

Retourneren

We willen graag dat je tevreden bent met je aankoop. Is het toch niet zoals verwacht, dan is het mogelijk om je artikel(en) te retourneren. Mochten er na het lezen van de onderstaande informatie nog vragen zijn, neem dan gerust contact met ons op.

 

Duur van de bedenktijd

Je kan binnen 14 dagen na ontvangst van het (laatste) artikel de koopovereenkomst zonder opgave van redenen ontbinden. Binnen dit termijn mag je het artikel bekijken en beoordelen zoals je ook in een winkel doet. Ontbinden van de koopovereenkomst kan door middel van het invullen van het contactformulier (zie website bij 'contact') of door een andere verklaring, zolang je maar aan ons communiceert dat je het artikel wenst te retourneren. Het makkelijkst is om een mail te sturen naar info@perset.nl, meldt daarbij de betreffende bestelling cq. het ordernummer en je naam en adresgegevens.

 

Uitzondering 

Er zijn uitzonderingen mogelijk op het zogenaamde ontbindingsrecht, zolang deze binnen de wettelijke kaders zijn toegestaan. De volgende uitzondering hanteren wij: persoonsgebonden gespecificeerde artikelen kun je niet retourneren, omdat deze producten in overeenstemming met jouw specificaties zijn aangepast.

 

Retour zenden

Op het moment dat je aangeeft dat je de koopovereenkomst wil ontbinden, dan heb je vanaf dat moment 14 dagen de tijd om het artikel te retourneren. Het artikel kan worden geretourneerd naar het volgende adres:

PerSet

Mari Andriessenhof 64

1628 ZP Hoorn

 

Geen verzendkosten

Heb je een verkeerd of defect artikel ontvangen? PerSet streeft altijd naar een perfecte aflevering van jouw artikel(en). Mocht je bij uitzondering toch een verkeerd, defect of beschadigd product ontvangen, neem dan eerst en zo snel mogelijk contact met ons op. Dit kan via info@perset.nl of door te bellen. Na overleg kunnen we dan met elkaar beslissen wat te doen. Als retourzenden wenselijk is dan komen de verzendkosten voor onze rekening.

Ben je niet helemaal tevreden? Geen punt, ook in dat geval kan je de artikelen retourneren. Indien je jouw bestelling in een doos hebt ontvangen, dan kan je het artikel(en) terugsturen in dezelfde doos. Zorg er voor dat de betreffende artikelen goed zijn verpakt! Binnen Nederland worden de verzendkosten dan geraamd op €6,95 (tot 10 kg) of €13,25 (10 tot 30 kg). Indien je gebruik maakt van aangetekend versturen met een maximaal verzekerde waarde van €500, dan worden de verzendkosten geraamd op €8,60 (tot 10 kg) of €14,90 (10 tot 30 kg). Dit zijn de tarieven van PostNL.

Mocht jouw bestelling op een andere wijze ontvangen zijn (bijvoorbeeld op een pallet), neem dan contact met ons op. In dat geval regelen wij voor jou, in samenspraak, de ophaalafspraak. De kosten verschillen hierbij per keer. Dit is tevens van toepassing op retourzending van buiten Nederland. Mocht je hier vragen over hebben dan informeren we je hier graag over.

 

Volledige terugbetaling

Indien je een volledige bestelling retourneert en de artikelen zijn in goede orde ontvangen, dan zullen alle kosten die je hebt gemaakt om je bestelling geleverd te krijgen worden terugbetaald. Dit is inclusief de door jouw betaalde verzendkosten.  Zorg dan ook voor goed verpakkingsmateriaal. Indien je niet alle onderdelen van je bestelling retourneert, dan zullen uiteraard alleen de kosten van de betreffende geretourneerde artikelen worden terugbetaald.

Vanaf het moment dat jouw retour door ons is ontvangen, krijg je hiervan een bevestiging per mail. Hierna ontvang je binnen 14 dagen het door jou te ontvangen bedrag retour. Deze terugbetaling geschied door een bank overschrijving, tenzij anders overeengekomen.

Mocht je een bestelling geheel of gedeeltelijk betaald hebben met een cadeaubon, dan zal het desbetreffende bedrag weer in een cadeaubon worden uitgekeerd.

Al het bovenstaande komt te vervallen op het moment dat er sprake is van enige vorm van schade, breuk of waardevermindering door gebruik van het product dat verder gaat dan nodig om de aard, kenmerken en werking van het product te beoordelen. Indien dit het geval is dan zullen wij direct na ontvangst van je retourzending contact met je opnemen over de afhandeling hiervan.